Een katje in de bloempot

Jeetje wat is het toch lang geleden dat ik een borduurwerk in mijn handen heb gehad, waar ik eerst elke dag wel een paar kruisjes zette is dit nu meer een paar per maand of twee maanden… De laatste tijd zat ik meer te breien, nu mijn lijstje met wat ik nog wil maken voor mijn omgeving groeit raakt de zin ook weer weg. Een standaard terugkerend iets!

Maar dit zorgt er meteen wel voor dat ik even tussen mijn borduurwerken snuffelde, ik heb ook zo verschrikkelijk veel liggen dat ik nog moet af maken. Hier schaam ik mijzelf toch wel een klein beetje voor, maar hey ik ga maar weer eens proberen om het een en ander af te krijgen.

Zo ben ik maar meteen begonnen met dit schattige katje, ik mag nog veel bloemen borduren en stiksteekjes zetten. Dit monnikenwerk is toch ook wel weer heel ontspannen, al is het toch wel wat lastiger nu dat mijn meisje beweeglijker wordt en het patroon uit je handen trekt.

Eens kijken hoelang het gaat duren om dit werkje af te borduren!

Comments

  1. Een schattig werkje om het borduren weer een beetje mee op te pakken. En zo gauw het handwerken als ‘moeten’ gaat aanvoelen, of met tijdsdruk dan gaat de lol er snel af he. Leuk dat je af en toe weer wat kruisjes zet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2018 Our house of modesty · by MinimaDesign