Voor het eerst zwemmen

Het was zondag morgen, ons meisje was weer lekker vroeg wakker waarop de dag ook vroeg begon. Zoals elke dag is zij rond zes uur wakker en als ons meisje wakker is dan is zij ook echt wakker. Van klimmen en klauteren naar brabbelen tot je gek wordt.

Die wekker die in haar hoofdje af gaat heb ik helaas niet kunnen verzetten, maar op zo’n zondag is het dan ergens wel weer fijn. Want wij hadden alle tijd om even ons klaar te maken en voor het eerst te gaan zwemmen. Eenmaal bij het zwembad aangekomen bleek parkeren echt een hele kunst te zijn en was het toch wel al heel druk in de vroege ochtend.

Eenmaal omgekleed en in het water was ons meisje heel verlegen en een beetje huilerig. Spetteren is leuk tot dat je wordt dat gespetterd natuurlijk, de drukte van vele kindjes zorgde een lange tijd voor een pruillipje. Maar toen ontdooide ze, speelde ze en keek ze haar ogen uit. Trappelde ze water en voor ik het wist wilde ze bijna niet meer mee naar huis.

Ondanks heel veel oogjes wrijven en eenmaal in de auto binnen 2 min in een diepe slaap.
Dat wordt nog heel vaak zwemmen.

Comments

  1. Geweldig he om te zwemmen met die kleintjes! Wij hebben telkens met dit warme weer een badje buiten staan en daar geniet Eleanor ook zo van. Zo erg, dat ik haar er vaak met sandalen en jurkje en al uit kan halen, oeps.. Zwemmen in het zwembad hebben wij pas één keertje gedaan..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2018 Our house of modesty · by MinimaDesign