02 | Downtown

Terwijl de eerste kruisjes er op vlogen alsof het niks was gaat het nu wat langzamer, meer en meer kleuren zijn er nodig en ik mis toch nog wel een aantal mooie kleuren om echt fijn te kunnen borduren.

Terwijl de ballon langzaam tevoorschijn komt vind ik het ergens toch wel een gekke kleurencombinatie, kruisje voor kruisje zal ik verder borduren en helaas tegenwoordig weer op papier omdat mijn kleine zo gefocust is op de tablet dat ik maar even papier gebruik.

Maar het borduurt fijn en ik ben super tevreden wat ik de eerste maand heb geborduurd.
Nu maar eens snel de missende kleuren regelen zodat ik alles kan dicht borduren!

Comments

  1. Het is inderdaad al prachtig ! Ik zou er niet eens aan denken om vanaf de tablet (die ik overigens niet eens heb 😉 ) te borduren dus hier altijd met papier.
    Ja, zo typisch hé, dat je denkt dat het wat ‘vreemde’ kleurencombinaties zijn, maar het komt als geheel toch altijd weer perfect uit.

    • Tablet is juist zo fijn omdat je alles zo groot als je wil kan vergroten, mijn ogen vinden dat heel erg fijn! Gek genoeg is borduren op 7 kruisjes geen probleem maar lezen van zo’n patroon wel 😉

  2. Fijn dat je het borduren weer te pakken hebt 😉 En heerlijk dat je toch wat kruisjes kan zetten met je meisje naast je. Ik werk zelf ook liever met pen en papier, maar soms is dit juist niet haalbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2018 Our house of modesty · by MinimaDesign