01 | Honey Forest Fields

Het lijkt de laatste dagen wel een handwerk marathon, zo doe je een tijd helemaal niks en zo vliegen de kruisjes op het doek. De haaknaald in de ronde en de breipennen tikken er op los. Naast een cadeautje die ik aan het maken ben die ik uiteraard niet kan laten zien, het rokje waar ik hier al over schreef en het mega borduurwerk ben ik nu even een klein werkje tussendoor aan het doen.

Sinds ik heb leren borduren ging ik eigenlijk altijd naar de standaard winkels, kocht ik standaard patroontjes met stof en garens en was het eigenlijk meestal wel een beetje oubollig. Maar tegenwoordig koop ik patroontjes online bij Etsy die veel meer van deze tijd zijn en ook wel een stukje kleiner zijn om tussendoor te maken.

Zo begon ik aan dit kleine werkje voor straks of op mijn meisjes slaapkamer of op de gang. Althans klein, de  maat wordt nog 30 cm maar het wordt niet dicht geborduurd zoals ik altijd gewent ben en hij is rond. Maar hoe graag ik ook verder wil moet ik nu eerst weer even verder met het cadeautje, de dagen tikken naar het einde toe wanneer hij af moet zijn! Daar later meer over.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2018 Our house of modesty · by MinimaDesign