Wij leven buiten

Het is grappig, terwijl ik door het bos loop denk ik na over mijn stilstaande projecten. Vele bollen wol liggen te verstoffen, vele borduurpakketten die ik ooit ben begonnen zitten in een grote doos. Momenteel komt er eigenlijk niks uit de vingers, geen kruisjes of tikkende naalden. Het idee dat ik vroeger handwerken nodig had om te ontspannen blijkt een volledig verkeerde gedacht te zijn.

Nee nu is het buiten zijn, alleen of met mijn meisje! Met de camera op pad om het kleins te fotograferen, om echt om je heen te kijken. Maar opeens zit ik ook in de ochtend meer dan een uur in de stoel te lezen, of staar ik voor mij uit. Ik denk na hoe ik de tuin wil graan indelen, over waarom ik het lastig heb of wat er nog in huis moet gebeuren…

Nee sinds wij verhuist zijn gaat het handwerken niet meer zo makkelijk, het is een kunst geworden en het is prima dat er even een pauze knop lijkt ingedrukt te zijn.  Wij leven gewoon nu heerlijk buiten, kijken naar de seizoenen en knutselen wat aan ons huis. En misschien, misschien maak ik binnen kort wel weer eens een blogje hoe ons huis er nu uit ziet. Maar nu ga ik weer lekker in de stoel zitten, luisterend naar muziek en genieten van mijn kopje thee terwijl ik mijn tuin in kijk.

Comments

  1. Ik denk dat je hobby’s grotendeels met je dagelijks leven meegroeien. Soms zal het een even stopliggen of juist in een sneltrein vaart belanden. Zo lang je doet wat je leuk vind dan is het goed toch 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2018 Our house of modesty · by MinimaDesign