05 | Downtown

Toen ik bedacht dat er al weer een maand voorbij was en ik dus weer een update zou laten zien van Downtown dacht ik dat er amper vooruitgang te zien zou zijn.  Maar nu ik de vorige update bekeek viel het mij eigenlijk alles mee.

Nu heb ik zeker minder geborduurd dan wat ik normaal doe, simpel weg omdat ik geen zin had of te moe was.  Maar één pagina’s van dit mooie borduurwerk is al weer bijna klaar en zo kan het zomaar zo zijn dat 1 december gewoon een pagina finish tevoorschijn komt.

Maar nu ga ik proberen weer lekker te borduren deze week, aangezien ik ben gevallen op het werk zit ik even thuis met mijn been omhoog. Nu nog alleen even de rust vinden, want als ik die vind kan ik heerlijk borduren.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2018 Our house of modesty · by MinimaDesign