Geen verassing in een doos

augustus 31, 2017 No Comments

Geen verassing in een doos

augustus 31, 2017 No Comments

Het is al weer bijna tien maanden geleden dat ik mijn ontslag kreeg, net begin december en zo liep ik na een jaar hard werken het wel bekende bedankje van een kerstpakket en het extra zakcentje mis. Voor het eerst sinds jaren kreeg ik geen doos mee naar huis, zocht ik niet het welbekende eten uit en bracht ik dus geen doosje vol lekkers naar mijn ouders en schoonouders. Wij gebruikte stiekem die hele kerstpakketten eigenlijk niet, maar het leukste vond ik altijd het moment om de doos open te maken en daarna het eten uit te kunnen uitdelen.

Ik weet nog dat vriendlief met een kerstpakket thuis kwam die precies het zelfde was als mijn kerstpakket. Opeens stonden wij met twee bbq, een hoop marshmallows en nog veel meer wijntjes. Nu vond ik al die marshmallows geweldig! Als de bbq hier aan stond kon ik mijzelf echt ziek eten, niks is toch fijner dan heerlijk bij een warm vuurtje te zitten en marshmallows eten tot je niet meer kan.

Maar nee ik zal geen marshmallows meer eten of veel wijntjes drinken. Dit jaar zal ik waarschijnlijk weer geen kerstpakket ontvangen, dus ook dit jaar zal ik niemand anders blij kunnen maken. Daarom ging ik eens kijken wat er op internet te vinden was, ik was eigenlijk nieuwsgierig of er niet meer was dan de standaard dozen met hapjes, drankjes en snacks.

Wat mij eigenlijk nog het meest verbaasde was dat er naast de standaard pakketten vol eten er ook wellness pakketten bestaan, oh wat zou ik die graag ontvangen. Gewoon eens verrast worden met iets anders dan eten, gewoon heerlijk ontspannen en vooral niet al die onnodige spullen in huis. Nu kun je zeggen dat je liever zo’n bon krijgt waarmee jezelf een cadeau kan uitzoeken, maar is het niet heel leuk om een doos open te maken en verrast te worden? Daarna rustig alles uitzoeken en zelf ook weer een doosje maken en anderen blij maken met een pakketje?

Ik vind het erg leuk en hoop dus snel werk te vinden, weer heerlijk aan de bak te kunnen en dan wanneer het kerst is verrast te worden met een doosje vol lekkers. Of misschien toch een doosje vol genieten?

Krijg jij een kerstpakket, deel jij ze ook altijd uit zoals ik deed?


In samenwerking met
Kerstpakkettenplaza
Bron foto

 

No Comments

Leave a Reply

About Me


Welkom bij Our house of modesty, een blog over onze weg naar een sober, simpel leven in de stad. Samen met onze dochter. Read More

Baby deals

×