De wereld op hout

juni 5, 2018 No Comments

De wereld op hout

juni 5, 2018 No Comments

Terwijl wij een handtekening zetten voor ons nieuwe huis belande er een mailtje in mijn mailbox voor een leuke samenwerking, ik mocht een wereldkaart uitzoeken.  Na overleg besloten wij er een uit te zoeken voor boven de eettafel in het nieuwe huis, wel met de namen vermeld zodat het ook leerzaam is voor ons kleine meisje. Mild van kleur zodat het bij ons past.

Eenmaal de plaat binnen vond ik het ergens toch wel jammer dat het zulke smalle planken zijn, acht planken om de maat van 120 x 80 te vormen. Liever had ik dan toch wat bredere planken gezien, hierdoor zou het dan toch wat natuurlijker ogen dan zulke strakke nette planken bij elkaar. De kleuren waren wel zoals wij ons hadden voorgesteld en zal straks prachtig staan boven onze eettafel in ons nieuwe huis.

Het eerste stuk voor ons nieuwe huisje is binnen, overigens hadden wij natuurlijk ook een plexiglas foto boven de eettafel kunnen hangen. Maar wij zijn niet zo van persoonlijke foto’s in huis ophangen, plus hout is ook natuurlijker en ademt wel iets meer rust uit. Iets wat prachtig bij ons past. Nu moet ik nog geduld hebben om hem een plekje te kunnen geven, het duurt immers minimaal nog drie maanden.

Deze blogpost heb ik in samenwerking met wereldkaarten geschreven

No Comments

Leave a Reply

About Me

About Me


Welkom bij Our house of modesty, een blog over onze weg naar een sober, simpel leven in de stad. Samen met onze dochter. Read More

×