Een katje in de bloempot

juni 12, 2018 4 Comments

Een katje in de bloempot

juni 12, 2018 4 Comments

Jeetje wat is het toch lang geleden dat ik een borduurwerk in mijn handen heb gehad, waar ik eerst elke dag wel een paar kruisjes zette is dit nu meer een paar per maand of twee maanden… De laatste tijd zat ik meer te breien, nu mijn lijstje met wat ik nog wil maken voor mijn omgeving groeit raakt de zin ook weer weg. Een standaard terugkerend iets!

Maar dit zorgt er meteen wel voor dat ik even tussen mijn borduurwerken snuffelde, ik heb ook zo verschrikkelijk veel liggen dat ik nog moet af maken. Hier schaam ik mijzelf toch wel een klein beetje voor, maar hey ik ga maar weer eens proberen om het een en ander af te krijgen.

Zo ben ik maar meteen begonnen met dit schattige katje, ik mag nog veel bloemen borduren en stiksteekjes zetten. Dit monnikenwerk is toch ook wel weer heel ontspannen, al is het toch wel wat lastiger nu dat mijn meisje beweeglijker wordt en het patroon uit je handen trekt.

Eens kijken hoelang het gaat duren om dit werkje af te borduren!

4 Comments

 • Petra juni 12, 2018 at 12:42 pm

  … wat een schatje.. veel borduurplezier !

 • Nina Hobbysite juni 12, 2018 at 3:47 pm

  Leuk borduurwerkje. En het is helemaal niet raar om van hobbys te wisselen. Ik ben er ook goed in;).

 • Jeetje juni 16, 2018 at 6:59 pm

  Wat een leukerd!

 • Michelle juni 17, 2018 at 6:43 pm

  Een schattig werkje om het borduren weer een beetje mee op te pakken. En zo gauw het handwerken als ‘moeten’ gaat aanvoelen, of met tijdsdruk dan gaat de lol er snel af he. Leuk dat je af en toe weer wat kruisjes zet!

 • Leave a Reply

  About Me

  About Me


  Welkom bij Our house of modesty, een blog over onze weg naar een sober, simpel leven in de stad. Samen met onze dochter. Read More

  Baby deals

  ×