Buiten roept steeds harder

juni 18, 2018 4 Comments

Buiten roept steeds harder

juni 18, 2018 4 Comments

Terwijl de regen tegen de ramen tikt haal ik mijn zus over om even mee naar buiten te gaan. Wij zijn bij onze opa en oma en de hele familie smult van een visschotel behalve ik, nog altijd eet ik geen vlees of vis. Dus wilde ik onder het eten lekker naar buiten, even ons meisje in de draagzak en gaan wandelen.

Ik voel meer en meer behoeve om buiten te zijn, als ik thuis ben achter de computer zit kan ik opeens de drang voelen om even in het gras te gaan zitten. Wanneer de wereld nog slaapt op zondag ochtend kleed ik mij aan en ga ik met mijn meisje in de draagzak lekker wandelen.

Misschien komt het door mijn werk, dit is binnen in een fabriek… Of misschien komt het omdat de maanden natuurlijk een beetje hectisch zijn omdat het hele verhuizen steeds dichter bij komt. Maar misschien komt het eigenlijk gewoon door mijn kleine meisje die juist altijd lijkt te genieten van het buiten zijn, van de wandelingen en de wereld tegenwoordig met grote ogen bekijkt.

Maar ik geniet van het meer buiten zijn, vooral nu het weer een beetje herfstig aanvoelt. De wind net even harder waait en de planten de regen met dank ontvangen.

Ga jij veel naar buiten?

4 Comments

 • Michelle juni 19, 2018 at 5:45 pm

  Iedere dag zijn wij buiten te vinden, nog een voordeel van een hond als huisdier te hebben.
  Maar de vele kilometers wandelen zijn achter gebleven. Wij zijn wel veel buiten, maar doen het rustiger aan. Onze dreumes wil de wereld ontdekken en spendeert vele minuten en uren met het ‘scharrelen’. Echt doorwandelen is er niet meer bij, maar ach zolang wij er allemaal van genieten en fijn buiten zijn he..

 • Nina Hobbysite juni 20, 2018 at 5:29 am

  Natuurlijk gaan wij bijna elke dag naar buiten. Dat is goed voor mij en mijn peuter. Alleen ik kies meestal de fiets want echt wandelen is niet asn mijn peuter besteed.

 • Liesbeth juni 23, 2018 at 9:12 am

  Jazeker! Ze heeft een box buiten staan daar kan ze lekker in, soms wel zo veilig op een boerderij. Verder elke dag met de kinderwagen of de fiets weg. En lekker buiten op het kleedje spelen.

  • Elisa juni 24, 2018 at 3:45 pm

   Oh dat is helemaal lekker een box buiten! En tja op een boerderij is dat wel zo fijn denk ik.

  Leave a Reply

  About Me

  About Me


  Welkom bij Our house of modesty, een blog over onze weg naar een sober, simpel leven in de stad. Samen met onze dochter. Read More

  ×