Kraamcadeau ‘een warm mutsje’

juni 24, 2018 4 Comments

Kraamcadeau ‘een warm mutsje’

juni 24, 2018 4 Comments

Zelfgemaakte cadeautjes vind ik zelf altijd het leukste, vooral als het nog nuttig is ook! Of eigenlijk vind ik nuttige cadeautjes het leukste en dan zelfgemaakte, maar ach hoe dan ook ik maakte een cadeautje voor een nieuw klein meisje op de wereld. Toen mijn vriendin zwanger was koos zij zelf het kleurtje uit en zo kon ik een mutsje maken die zij ook zo leuk vond.

Terwijl ik gek genoeg het allemaal weer uitstelde tot het laatste moment maakte ik het een dag van te voren af. Normaal gesproken brei je de koortjes altijd en dit keer vond ik het veel leuker om de koortjes te vlechten. Het was gewoon al weer de vierde keer dat ik zo’n mutsje maak en toch zijn ze allemaal een beetje verschillend.

Zo maakte ik het koortje anders en is het mutsje iets puntiger geworden. Ik ben heel nieuwschierig hoe het meisje er straks uit ziet met het mutsje als ze hem past. Maar ze was zo super klein, ondanks over tijd paste ze toch eerst prematuur kleding…

Zo maakte ik dit jaar weer iets af, zo ontstaat er toch een mooi lijstje hier.

4 Comments

 • Petra juni 24, 2018 at 12:08 pm

  … SCHATTIG.. én mooi gemaakt 🙂 !

  • Elisa juni 24, 2018 at 3:45 pm

   Ahh dankjewel!

 • Michelle juni 24, 2018 at 5:38 pm

  Ze blijven erg leuk om te zien! Een mooi kraamcadeautje.

 • Nina Hobbysite juni 25, 2018 at 7:38 pm

  Mooie mutsje!

 • Leave a Reply

  About Me

  About Me


  Welkom bij Our house of modesty, een blog over onze weg naar een sober, simpel leven in de stad. Samen met onze dochter. Read More

  Baby deals

  ×