Weer achter de…

juli 1, 2018 2 Comments

Weer achter de…

juli 1, 2018 2 Comments

Terwijl het buiten zo prachtig weer was zat ik met een soort kater binnen, moe en met een ziek klein meisje besloot ik maar weer eens achter de laptop te kruipen. Want om eerlijk te zijn zit ik dat de laatste tijd niet meer zo vaak of eigenlijk zo goed als niet. Terwijl op de achtergrond De Wolff speelt en een groot glas water naast mij klaar staat begin ik weer een klein beetje te knutselen.

Een klein beetje want een tijd geleden maakte ik al die foto voor de zijkant, omdat bloggen zeker leuk is en ik heerlijk wil door gaan maar toch iets minder in your face wil zijn maakte ik hem zo. De drie hoofd categorieën staan nu boven in, simpel leven, moederschap en zelfgemaakt. Dit zijn eigenlijk wel de pijlers van deze blog en ook van mijn leven.

Ook kwam er een nieuwe kopfoto met de tekst “our house of modesty” zo als mijn Instagram account ook heet en manlief kwam hiermee. Er zijn dus wat kleine dingen veranderd, nu ga ik weer lekker op de bank liggen, muziek luisteren en genieten van het weer!

Ik ben benieuwd hoe alles er weer uit ziet over een maand. Maar voor nu ben ik zeer tevreden. Wat vind jij?

2 Comments

 • Laura juli 2, 2018 at 6:48 pm

  Ziet er mooi uit zo!

  • Elisa juli 3, 2018 at 9:54 am

   Dankjewel ik ben er zelf ook erg blij mee 😉

  Leave a Reply

  About Me

  About Me


  Welkom bij Our house of modesty, een blog over onze weg naar een sober, simpel leven in de stad. Samen met onze dochter. Read More

  ×