01 | Downtown

juli 11, 2018 5 Comments

01 | Downtown

juli 11, 2018 5 Comments

Terwijl mijn omgeving nu misschien zucht, kreunt of zegt “alweer één.” Ben ik eindelijk na weken en eigenlijk maanden weer met plezier aan het borduren. In de bergin staan twee verhuisdozen met borduurwerken die niet af zijn of projecten die ik nog kan starten. Maar ze staan daar, verstoffen en de projecten die daar in zitten vind ik eigenlijk niet meer zo mooi. Ze geven geen plezier en zo borduurde ik gewoon helemaal niet meer.

Toen wilde ik beginnen met 100 dagen borduren, elke dag een foto maken en in mijn status update laten zien van mijn Instagram. Om zo het plezier weer terug te krijgen en langzaam weer aan het borduren te geraken. Ook om zo de ontspanning tijdens het verhuizen en schilderen straks te blijven vinden ipv te veel willen en rust en regelmaat uit het oog te verliezen. Ik geef toe, borduren met een klein meisje in huis is lastig en zo gebeurt het vooral als zij lekker slaapt.

Maar ik borduur dus weer en ben super blij hiermee! sinds zaterdag zijn er zo’n 1200 kruisjes op dit stukje stof geborduurd, verschillende tinten blauw en het gaat nog even duren voor dat er iets tevoorschijn komt. De twee kleine sterretjes links in de hoek staan op het doek en er gaan nog vele kruisjes komen voor dat er echt iets te zin is. Maar de ontspanning is terug, het geduld ook en ik zal ééns per maand een update geven van dit project.

Nu ga ik weer heerlijk luisteren naar een luisterboek en nog wat kruisjes zetten, voor ik de avonddienst in mag.

 

 

5 Comments

 • Petra juli 11, 2018 at 4:20 pm

  .. wat een SCHITTEREND borduurwerk.. veel borduurplezier 🙂 !

 • Evelien juli 11, 2018 at 6:06 pm

  Wat heerlijk dat je weer de rust kunt vinden om te borduren en wat heb je de afgelopen dagen al veel kruisjes gezet. Veel borduurplezier gewenst!
  Groetjes Evelien

 • Geke juli 12, 2018 at 6:52 am

  Wat een prachtig werk heb je weer uitgekozen! Veel borduurplezier ermee!

 • Nina Hobbysite juli 12, 2018 at 4:36 pm

  Heel mooi borduurwerk! En veel plezier. En wat maakt het uit wat een ander denkt. Als jij er maar plezier in heb.

 • Michelle juli 15, 2018 at 8:59 pm

  Wat een leuk borduurwerk! Wel heel anders dan je andere werken, maar dit zal het juist zo leuk maken.
  En ach als je er maar weer plezier aan beleeft toch..

 • Leave a Reply

  About Me

  About Me


  Welkom bij Our house of modesty, een blog over onze weg naar een sober, simpel leven in de stad. Samen met onze dochter. Read More

  ×