Simply Sweet Singlet is af

augustus 10, 2018 3 Comments

Simply Sweet Singlet is af

augustus 10, 2018 3 Comments

Terwijl de regen al uren naar beneden komt, de natuur niet weet wat hij opeens na al die droogte met het water aan moet brei ik eindelijk weer eens wat af. Dit hemdje was ik al in maart begonnen en na een fanatieke start bleef het in de kast liggen. Maar toen trok de warmte weg, kwam de regen naar beneden en was het weer echt even brei weer!

Het is een hemdje wat heel nauw aansluit en dus nu heel klein op de foto lijkt maar ze nog een lang tijdje gewoon aan kan. Het patroon is van Drops en zoals alle patronen van hun moest ik hem echt een paar keer lezen, even herschrijven zodat ik wist wat ik moest doen.

Eindelijk weer een leuk werkje af, op naar de volgende.
Er wachten er nog genoeg om afgemaakt te worden dit jaar!

3 Comments

 • Petra augustus 10, 2018 at 3:01 pm

  ..lief kleurtje.. mooi gemaakt 🙂 !

 • Geke augustus 10, 2018 at 10:01 pm

  Wat is het prachtig geworden!
  Ik hoop ook nog eens ooit te kunnen breien, vind dat je daar zo’n mooie dingen mee kan maken.

 • Nina Hobbysite augustus 11, 2018 at 8:21 am

  Mooie kleur! Jammer, dat je niet uitgevouwen toont. Ben zo benieuwd naar hoe lang en de onderkant. Misschien op IG. Maar ziet er mooi uit.

 • Leave a Reply

  About Me

  About Me


  Welkom bij Our house of modesty, een blog over onze weg naar een sober, simpel leven in de stad. Samen met onze dochter. Read More

  Zomerlezen juni 2019

  ×