Ze wordt al zo groot

augustus 13, 2018 1 Comment

Ze wordt al zo groot

augustus 13, 2018 1 Comment

Terwijl ze rond hupst op haar kont op de muziek denk ik het “ze wordt al zo groot.” Van het kleine rustige baby’tje is nog weinig over mits er niet een bos vreemde mensen om haar heen staan. Dan probeert ze in mij te kruipen van verlegenheid.

We kochten haar tweede paar schoenen, fijne bruine schoenen die overal bij kunnen. Volgens de verkoper jongens schoenen maar die roze glitter schoenen daar worden wij niet vrolijk van. Ze trekt zich vloeiend op aan de verwarming, bank of ergens anders aan waardoor ze lekker kan staan. Klimt op de bank als je even niet oplet en wil het liefste alles eten wat op mijn bord ligt.

Ze brabbelt er rustig op los in een taal waar niks van te maken is, wijst alles aan omdat ze daar heen wil en het liefst twee dingen tegelijk. Kan heerlijk Pip de poes zitten aaien en geeft honderden kusjes aan haar pop, boekjes en soms zelfs ons. Geeft een high five als je het zegt en drinkt uit een rietje. Dat laatste is zo fijn aangezien ze drinkbekers niet snapt en altijd mijn sapjes mee wil drinken!

Nee ze wordt al zo groot en ik heb gewoon drie weken lekker met haar samen vakantie, heerlijk! Ook al kan ik ook soms haar gewoon even achter het behangplakken omdat ze zo eigenwijs is, boos wordt of niks goed vind opeens.

Super cliché, maar de tijd gaat zo hard!

 

1 Comment

 • Petra augustus 13, 2018 at 1:39 pm

  … lekker genieten van alles, de tijd vliegt.. veel plezier met “alles” 🙂 !

 • Leave a Reply

  About Me

  About Me


  Welkom bij Our house of modesty, een blog over onze weg naar een sober, simpel leven in de stad. Samen met onze dochter. Read More

  ×