Lekker naar buiten en…

augustus 15, 2018 3 Comments

Lekker naar buiten en…

augustus 15, 2018 3 Comments

Het is vakantie en in plaats van helemaal niks te doen houden wij toch een ritme aan! Zo was mijn meisje gewoon weer vroeg op en lag ik al voor ik het wist mijn buikspieroefeningen te doen. Pakte ik daarna de fiets om een rondje te fietsen en zo waren we er al weer lekker op uit geweest voor tien uur in de ochtend.

Wij pauzeerde heel even tijdens het fietsen om deze leuke foto te maken en te genieten van de omgeving, kon ik ook meteen even op adem komen van het fietsen. Bij thuiskomst maakte ik een heerlijke smoothie en had ik al een gezond ontbijt gehad van havermout, chiazaad, sojamelk banaan nog wat ingrediënten. Aan het nieuwe eetschema moet ik nog even wennen maar ik probeer deze vakantie weer het ritme voor eten  te vinden.

Terwijl daarna mijn meisje zonder een traan lekker aan haar middagdutje begon ging ik weer wat inpakken en natuurlijk uitzoeken. Ik probeer elke dag wat te doen maar kom nu al tegen het punt dat manlief even mee moet kijken. Ergens valt het mij toch wel heel erg mee hoeveel spullen wij hebben in te pakken, natuurlijk altijd meer dan je denkt. Maar het valt mij dus toch wel mee!

Blijkbaar hebben wij voor de aankomende drie weken het ritme wel gevonden al kan ik natuurlijk niet wachten tot wij over zijn. Tot alles is uitgezocht en ik voor het eerst de kinderkamer heb mogen inrichten!!! Maar voor nu geniet ik van het fietsen, wandelen, opruimen, koken en zelfs die verdomde buikspieroefeningen in de ochtend.

3 Comments

 • Petra augustus 16, 2018 at 3:17 pm

  .. wat een aandoenlijk tafereeltje 🙂

 • Geke augustus 16, 2018 at 5:51 pm

  Nu die grote hitte weg is, is het zo fijn buiten.
  Heel mooie, schattige foto!
  Succes met inpakken en verhuizen dan!

 • Michelle augustus 17, 2018 at 2:20 pm

  Ritme blijft fijn, ook in vakanties. Zeker kinderen hebben er veel aan, maar voor jezelf is het ook wel lekker toch. Tenminste ik merk dat ik het zelf erg fijn vind. Succes met de laatste dozen in te pakken, toch altijd een flinke klus! Hopelijk hoef ik dat een aantal jaar niet meer te doen 😉

 • Leave a Reply

  About Me

  About Me


  Welkom bij Our house of modesty, een blog over onze weg naar een sober, simpel leven in de stad. Samen met onze dochter. Read More

  Baby deals

  ×