Een van de laatste wandelingen

augustus 19, 2018 No Comments

Een van de laatste wandelingen

augustus 19, 2018 No Comments

De ochtend begint vroeg en terwijl de dreigende lucht je het liefste binnen laat blijven gingen wij toch even naar buiten. Alles wat wij doen voelt als de laatste keer, de laatste keer een wandeling in het park of de boodschappen die wij doen in het winkelcentrum. Maar echt de laatste keer is het zeker nog niet,  het duurt nog wel een paar weken en dus zal ik nog fijn wat wandelingen maken.

Maar vandaag namen wij de camera mee, maakte ik foto’s van ons meisje en maakte manlief foto’s van ons. Terwijl de wind steeds harder begon te waaien, de dreigende wolken dichterbij kwamen liepen wij tussen de bomen door.

De bloemen staan dankzij de regen van de laatste dagen prachtig in bloei, de bomen lijken groener dan ooit en het gras is opeens heel veel gegroeid. De natuur had het nodig al dat water en ze heeft nog niet genoeg gehad.

De temperatuur is heerlijk fris in de ochtend, de mensen slapen nog behalve wij drie. De kinderboerderij is dicht en zo werd het helaas weer geen geitjes kijken, jammer maar ons meisje vind het wandelen ook fijn! Eenmaal thuis sliep ze heerlijk als een roosje en wij, wij dronken een kopje thee en zagen de eerste druppels tegen de ramen tikken.

No Comments

Leave a Reply

About Me

About Me


Welkom bij Our house of modesty, een blog over onze weg naar een sober, simpel leven in de stad. Samen met onze dochter. Read More

Baby deals

×