Sunny Hug breien

augustus 22, 2018 3 Comments

Sunny Hug breien

augustus 22, 2018 3 Comments

Nu ik de dagen vrij heb dacht ik kilometers te maken bij mijn borduurwerk, maar daarentegen tikken de breipennen weer vlug tegen elkaar aan. Komt het draadje weer vliegensvlug  uit de theepot en brei ik heerlijk terwijl een boek wordt voorgelezen.

Ik ben begonnen met het patroon de Sunny Hug van Drops, een leuk rokje voor de meisjes. Het maatje dat ik brei is voor twee jarige meisjes, maar met die lange benen van ons meisje denk ik zomaar dat ons meisje zo snel ze kan stappen het prima aankan!

Het is zalig om te breien, terwijl een luisterboek door mijn oortjes klinkt en de tv uit staat. Mijn meisje heerlijk met de blokken zit te spelen en soms even aan het draadje komt trekken, want zo’n draadje uit een theepot is natuurlijk super interessant. Zo maakt ze het breien nog een heel avontruur die ik nu snel weer voort ga zetten.

3 Comments

 • Nina Hobbysite augustus 22, 2018 at 7:20 am

  Mooie kleur en prachtig patroon. Ja, en breien is zeker avontuur met een dreumes erbij. Gelukkig rondbreinaald, vallen je steken er niet zo maar af :).

 • Petra augustus 22, 2018 at 12:06 pm

  … érg LEUK .. en zal zeker schattig staan 🙂 !

 • Geke augustus 22, 2018 at 4:23 pm

  Wat een prachtig begin al. Zo knap, dat breien… hopelijk, ooit hier ook…

 • Leave a Reply

  About Me


  Welkom bij Our house of modesty, een blog over onze weg naar een sober, simpel leven in de stad. Samen met onze dochter. Read More

  Baby deals

  ×