01 | Honey Forest Fields

augustus 29, 2018 3 Comments

01 | Honey Forest Fields

augustus 29, 2018 3 Comments

Het lijkt de laatste dagen wel een handwerk marathon, zo doe je een tijd helemaal niks en zo vliegen de kruisjes op het doek. De haaknaald in de ronde en de breipennen tikken er op los. Naast een cadeautje die ik aan het maken ben die ik uiteraard niet kan laten zien, het rokje waar ik hier al over schreef en het mega borduurwerk ben ik nu even een klein werkje tussendoor aan het doen.

Sinds ik heb leren borduren ging ik eigenlijk altijd naar de standaard winkels, kocht ik standaard patroontjes met stof en garens en was het eigenlijk meestal wel een beetje oubollig. Maar tegenwoordig koop ik patroontjes online bij Etsy die veel meer van deze tijd zijn en ook wel een stukje kleiner zijn om tussendoor te maken.

Zo begon ik aan dit kleine werkje voor straks of op mijn meisjes slaapkamer of op de gang. Althans klein, de  maat wordt nog 30 cm maar het wordt niet dicht geborduurd zoals ik altijd gewent ben en hij is rond. Maar hoe graag ik ook verder wil moet ik nu eerst weer even verder met het cadeautje, de dagen tikken naar het einde toe wanneer hij af moet zijn! Daar later meer over.

3 Comments

 • Petra augustus 29, 2018 at 1:43 pm

  LEUK !!.. ben benieuwd .. veel “knutsel”-plezier 🙂 !

 • Michelle augustus 29, 2018 at 8:39 pm

  Ik heb het patroontje eens ge’googled en wat een leuker zeg! Idd erg leuk voor tussendoor. Veel borduur plezier aan deze.

 • Nina Hobbysite augustus 30, 2018 at 9:40 am

  Je hebt helemaal de slag te pakken. Leuk! Is ook fijn in deze drukke tijd.

 • Leave a Reply

  About Me

  About Me


  Welkom bij Our house of modesty, een blog over onze weg naar een sober, simpel leven in de stad. Samen met onze dochter. Read More

  Zomerlezen juni 2019

  ×