We hebben de sleutel!

augustus 31, 2018 7 Comments

We hebben de sleutel!

augustus 31, 2018 7 Comments

Gisteren was het zover, toen stak ik mezelf tot in mijn nek in de schulden en dit voor het eerst in mijn leven. Nog nooit had ik een huis, een hypotheek en dus de nodige verantwoordelijkheden. Ik had ook nog nooit een huis gehuurd en zo is er een hele nieuwe wereld open gegaan.

Nu maakt mijn telefoon overuren,  bel ik voor de nodige verzekeringen. Wijzig ik her en der al het adres en regel ik van alles en nog wat. Ik voel mij  eigenlijk hierdoor al bijna zo’n secretaresse. Je hoort het al het is een geregel maar dan heb je ook wel iets toch, zo gingen wij gisteren ook direct aan de slag zodat ze heren vanmorgen vroeg de vloer konden komen egaliseren. Dit is nodig omdat wij een pvc vloer krijgen, deze vloer zochten wij uit omdat wij bijverwarming hebben en pvc het beste werkt.

Dus sloopte ik de plinten uit de gang, een stuk tapijt alvast van de trap en dichte ik alvast gaatjes omdat wij zondag beginnen met schilderen. Ik mag dan beginnen met de kamer van dochterlief en heb daar juist wel zin in! Voor het eerst mag ik een kinderkamer inrichten.

Ook bestelde ik de kast alvast bij Ikea voor haar kamer, een kast voor in de badkamer en een kinderstoeltje. De bestelling kon jammer genoeg niet eerder dan 18 september, dus dat wordt nog even geduld hebben. Morgen gaan wij dan verf kopen om alle muren te kunnen witten, plus  een paar kleuren voor in de slaapkamer en kinderkamer en e in de woonkamer. Nee verwacht geen echte felle kleuren! Alles word zacht grijs en zandkleurig. Zelfs de kinderkamer houden wij zo natuurlijk mogelijk.

Je leest het al, er is de aankomende tijd genoeg te doen en tussendoor mag ik even twee avonddiensten draaien en vanaf 16 september is mijn vakantie ten einde.  Natuurlijk neem ik jullie mee in de verhuizing, maar het wordt de maand september denk ik even rustiger. Het gaat even een kunst worden om de balans te vinden tussen je rust nemen en geleefd worden. Maar ik heb er zin in, het is nu echt begonnen na weken wachten!

 

7 Comments

 • Yvon augustus 31, 2018 at 1:24 pm

  Succes.
  Gaat je vast lukken.

 • Evelien augustus 31, 2018 at 1:55 pm

  Succes met het klussen! Maak er een gezellig “thuis” van.
  Groetjes Evelien

 • Petra augustus 31, 2018 at 10:43 pm

  gefelicitéérd ! .. veel succes met “alles¨ 🙂 !

 • Petra september 1, 2018 at 5:38 pm

  Succes met klussen!

 • Shirley september 3, 2018 at 10:26 am

  Veel succes met de verhuizing! Stap voor stap kom je dichterbij het eindresultaat.

 • Saskia september 6, 2018 at 3:37 pm

  Hele erg veel succes! Ben erg benieuwd hoe het allemaal gaat worden 🙂

 • Sjoerdje september 12, 2018 at 1:04 pm

  awhhh die foto zo mooi!
  heerlijk dat je toch nog wat lekkernijen kan oogsten!
  succes topper!

 • Leave a Reply

  About Me


  Welkom bij Our house of modesty, een blog over onze weg naar een sober, simpel leven in de stad. Samen met onze dochter. Read More

  Baby deals

  ×