Een kleurtje hier en een kleurtje daar

september 4, 2018 1 Comment

Een kleurtje hier en een kleurtje daar

september 4, 2018 1 Comment

Terwijl ik wakker word in een stil huis, voor het eerst na een avonddienst om half 12 wakker wordt pak ik toch even de auto naar ons nieuwe huis. Even een kijkje nemen bij de harde werkers, even kijken hoe alles wordt. Terwijl wij met zijn alle zondag al heel veel hadden geschilderd was het natuurlijk nog niet klaar en aangezien de vloer twee dagen later komt kan er vandaag nog geschilderd worden!

De titel van de blog is met een grote knipoog want al die kleurtjes die er op de muren komen zijn niet zo kleurrijk. Gisteren werd de muur in de woonkamer poedergrijs geschilderd en terwijl ik ook toen enkel even kwam kijken stond ik binnen vijf minuten met een kwast in mijn hand de randen te schilderen.

Inmiddels is de gang, overloop en plafon van de woonkamer geschilderd, zijn alle muren gewit beneden en in de overloop en hebben wij nog drie kamers te gaan. Is de vloer die vandaag en morgen gelegd zou worden verplaatst naar donderdag en ergens is dat natuurlijk wel fijn als het plafon nog gewit moet worden.

Naast al dat schilderen ging mijn schoonmoeder als een wervelwind door de badkamer, super fijn  en mag ik morgen beginnen om dochterlief haar kamer. Naast dat natuurlijk drie muren wit worden wordt er één drie kwart muur Toegefelijk, zo heet de kleur.

Kreeg ik vandaag ook nog eens een vrijbrief om te doen met de tuin wat ik wilde, aangezien de poten van het houten ding in het midden rot zijn en die fruitbomen wel heel hoog worden. Ik kan je verklappen dat wordt toch wel een groene, fijne tuin met genoeg mogelijkheden voor mijn hobby.

Nu, nu ga ik mijn spulletjes pakken om te gaan werken tot minimaal één uur in de nacht, schilderen de heren verder en is mijn schoonmoeder nog druk aan het schoonmaken. Wat is het toch fijn die extra handjes terwijl ik de extra centjes verdien.

1 Comment

 • Michelle september 9, 2018 at 8:11 pm

  Fijn dat jullie zulke goede hulp hebben, scheelt een hoop werk! En volgens mij schiet het al mooi op. Hoewel ikzelf van iets donkere kleuren ( je weet nu precies welke kleur wij beneden achter de bank hebben hihi) ben, vind ik de grijzige kleur op jullie woonkamer muur wel erg mooi!

 • Leave a Reply

  About Me

  About Me


  Welkom bij Our house of modesty, een blog over onze weg naar een sober, simpel leven in de stad. Samen met onze dochter. Read More

  Zomerlezen juni 2019

  ×