03 | Downtown

september 8, 2018 5 Comments

03 | Downtown

september 8, 2018 5 Comments

Ondanks de drukte van de verhuizing probeer ik toch elke dag een paar kruisjes te zetten voor de ontspanning. Om zo de verhuizing ook leuk te houden en dat werkt redelijk. In ieder geval groeit dit werk nog altijd goed! Zo borduurde ik toch al snel zo’n 3500 kruisjes in verschillende tinten blauw en helaas moest ik ook aardig wat kleuren bij bestellen! Maar het gaat goed, langzaam komt de tweede pagina af en dan zal ik de ballon verder borduren. Het blijft een heel leuk werk om aan te borduren en ik heb nog nooit zo lang aan het zelfde gewerkt. De wonderen zijn de wereld nog niet uit!

5 Comments

 • Borduursaramsades september 8, 2018 at 10:25 am

  Ziet er leuk uit, prachtig hoe die sterren tevoorschijn komen.
  Veel geluk met de verhuis en inrichten enz

 • Petra september 8, 2018 at 1:00 pm

  .. dat is al ‘n héél stuk.. mooi “blauw” 🙂 !

 • Nina Hobbysite september 9, 2018 at 6:02 pm

  Je gaat goed! Gauw de kleurtjes bestellen, dan kan je verder.

 • Michelle september 9, 2018 at 8:09 pm

  Fijn dat je er zo fijn aan borduurt! Ik vond juist dat eeuwige blauw in mijn uiltje zo saai worden dat ik haar neerlegde en ook nooit meer erbij heb gepakt :p oeps..

 • Geke september 10, 2018 at 8:03 am

  Het wordt echt prachtig! Hoe al die kleurtjes samen zo’n mooi geheel gaan vormen, het blijft wonderlijk.
  Ik kijk al uit naar de volgende vordering.

 • Leave a Reply

  About Me


  Welkom bij Our house of modesty, een blog over onze weg naar een sober, simpel leven in de stad. Samen met onze dochter. Read More

  Baby deals

  ×