04 | Downtown

oktober 1, 2018 4 Comments

04 | Downtown

oktober 1, 2018 4 Comments

Het is oktober, terwijl er weer een maand voorbij is gegaan zijn er net aan 1000 kruisjes gezet, terwijl ik dit schrijf kijk ik naar buiten in onze nieuwe tuin. Het vele licht dat via de grote ramen binnen komt is fijn, het maakt het borduren makkelijker en ook gezelliger.De grote ramen halen de seizoenen naar binnen, terwijl de regen tegen de ramen slaat, de peren uit de bomen vallen en de eerste bladeren beginnen te kleuren kruip ik weer in de stoel. De standaard heb ik opgezocht tussen alle verhuisdozen die nog uitgepakt moeten worden en kreeg een plekje in de woonkamer. Het leven binnen begint weer en zo ook meer haken, breien en borduren.

De vele kruisjes gaan weer gezet worden en zie hoeveel verschillende kleuren er in de luchtballon gaan zitten. Hopelijk wordt oktober de maand van een pagina finish want de verhuizing is achter de rug en de standaard staat weer. De laptop is vanaf nu boven in het kleinste kamertje, een mooi bureau en een kast voor mijn handwerkspullen zorgen voor een eigen plekje.

Zo dat ik beneden lekker kan handwerken, bakken, knuffelen met de kat en natuurlijk spelen met dochterlief en nu? Nu ga ik weer lekker verder met kruisjes zetten!

 

4 Comments

 • Borduursaramsades oktober 1, 2018 at 11:00 am

  Ziet er mooi uit. Prachtig uitzicht ook.
  Genieten van elk kruisje 😉

 • Petra oktober 1, 2018 at 2:43 pm

  .. een heerlijk plekje.. veel borduurplezier !

 • Michelle oktober 1, 2018 at 7:52 pm

  Hopelijk keert de borduur zin zo weer voor je terug 😉 Wel erg fijn al dat natuurlijke daglicht!

 • Nina Hobbysite oktober 3, 2018 at 9:49 am

  Je borduurwerk wordt prachtig. Mooie plek om te borduren.

 • Leave a Reply

  About Me


  Welkom bij Our house of modesty, een blog over onze weg naar een sober, simpel leven in de stad. Samen met onze dochter. Read More

  Baby deals

  ×