Een dagje buiten ondanks

oktober 4, 2018 No Comments

Een dagje buiten ondanks

oktober 4, 2018 No Comments

De ochtend begon vroeg, na maar vier uurtjes slaap was mijn kleine meisje wakker. Vrolijk lachtent en springend stuiterde ze het bed rond terwijl ik het gevoel had dat ik echt net uit de avonddienst was gekomen. Met prikkende ogen begon de dag en voor ik het wist werd het een dag van buiten zijn. 

Nu het lopen vond ons kleine meisje steeds beter gaat wil ze het liefste rondjes lopen op ons hobbelige pad achter in de tuin. Het is en blijft een heerlijke bezigheid en na een tijdje achter in de tuin pakte ik de buggy om een kleine boodschap te doen met een kleine rondje wandelen in onze nieuwe wijk.

Eenmaal naar het middagslaapje was mijn kleine meisje helemaal niet in haar hum, de onrust straalde er vanaf met de nodige gevolgen. Dus pakte ik snel de fiets en fietste ik naar het bos op 10 minuten van ons huis vandaan. Mocht ze daar heerlijk stappen tot ze moe was en droeg ik haar het bos door in de draagzak.

Terwijl mijn benen de vermoeidheid uitschreeuwde was de afsluiting wel een beetje erg grappig, stampend in een plas viel ze zo op haar gat, onder de modder fietste wij naar huis om daarna even te badderen in de gootsteen. Het was een zalige dag buiten en de afsluiting was te grappig, nu gaan we maar eens laarsjes zoeken en zo’n speelbroek voor buiten dat ze heerlijk vies kan worden.

Want kindjes in het bos stampend in een plas, dat moet toch kunnen.

No Comments

Leave a Reply

About Me

About Me


Welkom bij Our house of modesty, een blog over onze weg naar een sober, simpel leven in de stad. Samen met onze dochter. Read More

Baby deals

×