Welkom op Our house of modesty

oktober 10, 2018 2 Comments

Welkom op Our house of modesty

oktober 10, 2018 2 Comments

Daar sta ik dan, voor het grote raam kijkend naar de herfstbladeren, de afgelopen tijd heerste er een onrust in mij en vandaag de dag nog steeds wel een beetje. Terwijl de verhuizing, het werk en de onderbrekingen in de nacht mij teveel werden knaagde er nog iets. Dat was de naam van mijn blog, er is zoveel veranderd dat ik het niet meer helemaal vond passen.

Zo  dacht ik veel na over een nieuwe naam, daarna de lay-out en zo begon ik langzaam achter de schermen mijn blog op te zetten om vanaf vandaag hier ook daadwerkelijk te bloggen.

De zin komt terug om te schrijven, om foto’s te maken en recepten te delen. Terwijl het huis hier nog niet klaar is heb ik wel een hele grote stap terug gedaan. De onrust is zeker nog niet uit mijn lichaam, of ik daarover zal schrijven weet ik nog niet. Maar één kleine verandering is nu doorgevoerd en ik vind het een heel fijn idee, een nieuwe blog en een nieuwe plek.

Our house of modesty, volgens manlief is dit niet waar als je naar ons huis kijkt. Maar voor mij is het ook de wens van onze toekomstige levensstijl. De voeding die wij tot ons nemen, het leven met de seizoenen en de vele wandelingen en andere avonturen die wij gaan mee maken. Een fijn streven na de rollercoaster van de afgelopen maanden die mij een jasje deed uitdoen.

Welkom op mijn nieuwe plek, lees je gezellig mee?

2 Comments

 • Michelle oktober 11, 2018 at 5:59 pm

  Ergens vind ik het jammer als bloggers zo vaak van domijn naam veranderen, maar ik snap ook dat een verandering soms ook erg welkom kan zijn. Of zelfs nodig. Hopelijk vind je het plezier weer terug in het bedenken, schrijven en fotograferen!

  • Elisa oktober 11, 2018 at 7:11 pm

   Ik snap wel dat je het ergens jammer vind. Dat gevoel ervaar ik eigenlijk zelf ook wel. Maar na alles wat er gebeurt is, is het wel even nodig.

   Hopelijk schrijf ik nu nog voor een paar jaar met plezier hier.

  Leave a Reply

  About Me

  About Me


  Welkom bij Our house of modesty, een blog over onze weg naar een sober, simpel leven in de stad. Samen met onze dochter. Read More

  ×