Even met zijn twee

oktober 30, 2018 1 Comment

Even met zijn twee

oktober 30, 2018 1 Comment

Het was zondag ochtend, terwijl de klok naar wintertijd is gegaan genoten wij even van een nacht doorslapen. Ons meisje was naar opa en oma en konden wij even bijslapen en een dagje van alles doen zonder te hoeven denken aan middagslaapjes. Zo liepen wij weer eens een rondje in de duinen, gingen wij naar de stad en hingen we een beetje rond in een lunchtentje.

Terwijl de zon echt heerlijk scheen was het toch wel echt even koud. Van al die heerlijke warme dagen naar zeven graden is nog al een stap. Zo trok ik mijn winterjas weer eens een keer aan, zocht ik een sjaal en liep ik desondanks wel met een zonnebril.

Terwijl wij een route van zo’n 5 kilometer uitzochten gaf ik manlief de camera, iets wat hij nooit wil. Maar uiteindelijk maakt hij de hele weg foto’s maakt tot dat je er gek van wordt. Het was heerlijk om weer eens met zijn tweeën te wandelen, even konden we idioot doen tot ik zelfs de slappe lach kreeg en er bijna in bleef hangen.

Na de wandeling reden wij naar de stad en kochten we voor manlief twee truien die hij echt wel nodig had, zocht ik eigenlijk nog een winterjas… Maar helaas heb ik die niet gevonden. Ergens wil ik zo’n lekkere lange stoffen winterjas. Iets wat natuurlijk heel fijn is als je jurken draagt, dan blijven je benen ook lekker warm en staat het ook wel beter dan zo’n uitstekend stukje jurk.

Als afsluiting hingen we samen op de bank, althans bank… Stoelen bedoel ik en maakte ik maar wat te eten. Helaas was ik aan het einde van de dag weer niet helemaal lekker. Iets met toch te veel prikkels en die wintertijd waar ik niet zo goed tegen kan… Maar wat was het fijn om met zijn tweeën weer eens even rustig op pad te gaan, even weer buiten te komen en vooral ook de kou te voelen.

 

1 Comment

 • Michelle november 2, 2018 at 1:39 pm

  Zo fijn ( en soms ook nodig) om even met z’n tweeën te zijn. Even iets anders te zijn dan papa en mama. Al gaat het dan alsnog grotendeels over de kids haha, althans bij ons 😉

 • Leave a Reply

  About Me


  Welkom bij Our house of modesty, een blog over onze weg naar een sober, simpel leven in de stad. Samen met onze dochter. Read More

  Baby deals

  ×