05 | Downtown

november 1, 2018 4 Comments

05 | Downtown

november 1, 2018 4 Comments

Toen ik bedacht dat er al weer een maand voorbij was en ik dus weer een update zou laten zien van Downtown dacht ik dat er amper vooruitgang te zien zou zijn.  Maar nu ik de vorige update bekeek viel het mij eigenlijk alles mee.Nu heb ik zeker minder geborduurd dan wat ik normaal doe, simpel weg omdat ik geen zin had of te moe was.  Maar één pagina’s van dit mooie borduurwerk is al weer bijna klaar en zo kan het zomaar zo zijn dat 1 december gewoon een pagina finish tevoorschijn komt.

Maar nu ga ik proberen weer lekker te borduren deze week, aangezien ik ben gevallen op het werk zit ik even thuis met mijn been omhoog. Nu nog alleen even de rust vinden, want als ik die vind kan ik heerlijk borduren.

4 Comments

 • Nina Hobbysite november 1, 2018 at 7:28 am

  Beterschap! En je borduurwerk gaat rustig door. Veel borduurplezier!

 • Michelle november 2, 2018 at 1:25 pm

  Toch is er een mooie voortgang te zien! Veel beterschap en hopelijk kan je even tot rust komen en lekker borduren..

 • Babs november 2, 2018 at 7:12 pm

  Elk steekje is er eentje. Ik heb sinds augustus 2 avonden kunnen borduren en er is ook niet genoeg naar mijn zin bij lol. Maar foto’s tonen wel het verschil.

 • Geke november 8, 2018 at 6:16 pm

  Het wordt echt prachtig, mooie kleuren ook.
  Enne borduren mag geen moeten worden, er is al genoeg anders dat dat wel is (helaas)

 • Leave a Reply

  About Me


  Welkom bij Our house of modesty, een blog over onze weg naar een sober, simpel leven in de stad. Samen met onze dochter. Read More

  Baby deals

  ×