Eindelijk weer even naar buiten!

november 5, 2018 No Comments

Eindelijk weer even naar buiten!

november 5, 2018 No Comments

Vijf graden zegt de thermometer en de zon brak door. Na vier dagen binnen te hebben doorgebracht wilde ik naar buiten. Ik wilde weer wandelen en genieten van de natuur, even tot rust komen en daarom stonden wij dan ook om half 10 in het bos.

Omdat het koud was gaf ik ons meisje haar skibroek aan, één die ik heb gekregen van mijn schoonouders zodat ze lekker buiten kan blijven spelen en ook gewoon lekker vies kan worden. Zo wandelde wij het hele speelbos door en toen liepen we de buitenronde terug naar de fietsen.

Het verbaast me nog hoe groen het was, de paddenstoelen waren bijna allemaal wel weg en het pad was wel een beetje drassig. Op de terugweg werd het een grote modderpoel, ze zijn bezig met onderhoud en blijkbaar zijn daar hele grote gravers voor nodig.

Maar het was echt heerlijk om gewoon even buiten te zijn en nog fijner om te zien hoe leuk ons meisje dit vind. Ze loopt tegenwoordig al best ver en ontdekt graag alles. Niks is fijner om even lekker buiten in de natuur te zijn, even een frisse neus halen!

 

Ga jij vaak naar buiten alleen of met je kind(eren)

 

No Comments

Leave a Reply

About Me


Welkom bij Our house of modesty, een blog over onze weg naar een sober, simpel leven in de stad. Samen met onze dochter. Read More

Baby deals

×