Uren zitten nadenken en wandelen

november 28, 2018 No Comments

Uren zitten nadenken en wandelen

november 28, 2018 No Comments

Wouw op 23 november is al weer mijn laatste berichtje, terwijl ik nog geen jaar geleden minimaal zo’n drie blogjes per week deelden ben ik hier nu vooral buiten, met mijn dochter bezig en staat de laptop boven te verstoffen. Enkel bekijk ik mijn gemaakte foto’s en bewerk ik die met plezier waardoor ik genoeg foto’s heb om te delen maar er verder niks mee doe.Maar nu speelt mijn meisje heerlijk met de nieuwe houten broodrooster en heb ik de laptop maar even uit het stof gehaald. Met wallen tot mijn enkels door de avonddienst stond ik vanmorgen vrolijk in het zwembad. Liep ik gisteren nog op het strand rond voor dat ik de fabriek in moest voor een werkdag van kwart voor 4 tot 1 uur.

Ik ben veel buiten aan het wandelen, zo was ik vorige week vrijdag uit het werk op het strand. Zaterdag in het bos en in de avond uren wandel ik ook nog vaak een halfuurtje alleen als dochterlief slaapt. Af en toe brei ik een klein beetje aan een nieuw vest voor mijn meisje en probeer ik manlief zo gek te krijgen voor bordspelletjes als ik niet om half 9 al in bed lig.

Van bloggen komt gewoon een klein beetje weinig terecht, ja ik leef nu een sober en rustig leven. Denk uren na en geniet heerlijk van mijn meisje die steeds meer ontdekt. Nu ga ik de aankomende tijd even nadenken wat ik met deze plek wil, wat wil ik graag delen en hoe wil ik dat gaan doen? Geen idee, maar wij zullen wel zien…

Heb je nog leuke ideeën, wil je iets weten?
Inspiratie is welkom!

 

No Comments

Leave a Reply

About Me


Welkom bij Our house of modesty, een blog over onze weg naar een sober, simpel leven in de stad. Samen met onze dochter. Read More

Baby deals

×