1 | Zacht knuffel vestje

december 3, 2018 2 Comments

1 | Zacht knuffel vestje

december 3, 2018 2 Comments

Terwijl ik de vele regen van de afgelopen dagen nu al wel zat ben, de zon opeens echt ver te zoeken is en dat de herfst nu pas echt lijkt begonnen te zijn tik ik wat aan. Sinds een paar dagen brei ik weer wat verder aan het vestje voor mijn dochter. Geen borduren de afgelopen tijd maar een hoop getik.Inmiddels is het achterpandje af, ben ik bezig met de voorkant en straks begin ik aan de mouwen al weer. Het in elkaar zetten daar kijk ik deze keer wel een klein beetje tegen op. Simpel omdat het zo fluffie garen is, je ziet niet precies wat je doet. Iets wat makkelijk kan zijn maar ook heel lastig!

Maar zie hoe schattig ze is, ik tik snel weer verder omdat het voor deze winter nog is! Hierna ga ik maar iets anders leuk uit het boek van Philda nr 159 maken. Voor het eerst kocht ik een boek voor 6 maanden tot 4 jaar. Dus ik heb nog heerlijk even te breien!

Met de Nederlandse winters en lentes kan ze het allemaal lang genoeg aan.

2 Comments

 • Michelle december 5, 2018 at 8:00 pm

  Super schattig en ik zou bijna mijn beeldscherm willen aaien, zo zacht ziet het garen eruit!

 • Nina Hobbysite december 5, 2018 at 8:00 pm

  Dit wordt een prachtig vestje. Ziet er zo zacht uit.

 • Leave a Reply

  About Me


  Welkom bij Our house of modesty, een blog over onze weg naar een sober, simpel leven in de stad. Samen met onze dochter. Read More

  Baby deals

  ×