Opeens aan het weven

december 12, 2018 3 Comments

Opeens aan het weven

december 12, 2018 3 Comments

Al een paar jaar vond ik het interessant, vele filmpjes heb ik al bekeken en zelfs zocht ik informatie over weefgetouwen op. Maar sinds begin december kreeg ik het weefgetouw van mijn moeder om uit te proberen. Vind ik het weven echt zo leuk of gaat het een bevlieging zijn?Zonder een boekje of uitleg hoe het weefgetouw in elkaar moest ging ik proberen. Het opzetten ging niet helemaal hoe het moest maar uiteindelijk kon ik proberen. Zo staat hij nu even op tafel en neemt alle ruimte in beslag. Maar oh wat is het leuk!

 

Echt iets maken doe ik nu niet, het is een probeer lapje om te oefenen. Wie weet hoe lang ik dit blijf doen en wat ik ga maken, maar voor nu is het wel een hele leuke hobby die nog snel resultaat heeft ook vergeleken borduren.

3 Comments

 • Michelle december 13, 2018 at 8:37 pm

  Oh wat leuk! Ik heb dit jaaaaren terug ook eens gedaan, maar een klein ieniemienie weefgetouw. Ik had toen alleen geen idee wat ik er mee kan maken, dus werd het maar een kleedje en dekentje voor het poppen huis. Ben benieuwd wat jij er uiteindelijk mee gaat maken! =)

 • Nina Hobbysite december 13, 2018 at 9:02 pm

  Zo leuk en creatief om te doen. Ben benieuwd wat je gaat maken.

 • Babs december 18, 2018 at 2:12 pm

  De tijd zal het uitwijzen of je het leuk vind of niet. Er zijn veel gratis weefpatronen ook te vinden

 • Leave a Reply

  About Me


  Welkom bij Our house of modesty, een blog over onze weg naar een sober, simpel leven in de stad. Samen met onze dochter. Read More

  Baby deals

  ×