Misschien tot volgend jaar

december 14, 2018 2 Comments

Misschien tot volgend jaar

december 14, 2018 2 Comments

Terwijl ik vrolijk begin met een blogje te schrijven met tips voor een milieuvriendelijkere keuken stokt de tekst opeens. Opeens komt er niks meer uit de vingers en staar ik enkel nog maar naar buiten. Het is al weer meer dan twee weken geleden dat ik een echte wandeling maakte, de regen en afspraken liet alles in het water vallen.Terwijl ik met mijn hoofd rondjes draai denk ik na, er is weer veel gebeurt de afgelopen dagen. Zo had ik mijn intake en is het nu weer afwachten wat het advies zou zijn. Een behandelplan of een doorverwijzing? Er echt over spreken doe ik nog even niet, geen behoefte aan om te delen met anderen en de vermoeidheid heeft toch de overhand.

Zo lig ik voor het eerst sinds maanden een dagje op de bank, die werd ook eindelijk na weken bezorgt en oh wat is dat fijn. Dochter lief komt voor de honderdste keer een boekje brengen om te lezen en ik gaap mij door het verhaal heen. De liefde voor boekjes is ongekend en als het aan haar ligt lezen we de hele dag, of lezen… We kijken vooral plaatjes.

Ik merk dat de liefde voor hier echt te schrijven er nog altijd is maar het even simpel weg niet lukt. De dagen doorkomen kost al veel energie en de rest van de energie wil ik aan dochterlief besteden. Even dit jaar geen tips meer, geen recepten meer en misschien enkel wat foto’s van wandelingen of een handwerkje.

Al zal ik de aankomende tijd niet heel veel doen behalve uitrusten, geen uitgebreide kerstvieringen of oud en nieuw vieringen omdat ik gewoon werk die dagen. Geen vele afspraken in de agenda maar vooral even knuffelen en zien wat de dag brengt.

Misschien tot een blogje vol foto’s of volgend jaar.

That awkward moment when you’re
not sure if you have free time or
you’re just forgetting everything.

2 Comments

 • Nina Hobbysite december 14, 2018 at 7:22 am

  Pak gewoon even je rust en vrije tijd. Mijn zoontje is ook dol op boeken. En dan vooral voorkeur voor tig keer dezelfde lezen. Fijne feestdagen en tot volgend jaar.

 • Michelle december 14, 2018 at 9:15 am

  Hier zijn boekjes ook favoriet, maar helaas net zoals bij Nina wel tekens dezelfde. Terwijl wij toch al een flinke stapel hebben om uit te kiezen. Geniet van je rust en pak deze ook. Al het andere komt wel weer..

 • Leave a Reply

  About Me


  Welkom bij Our house of modesty, een blog over onze weg naar een sober, simpel leven in de stad. Samen met onze dochter. Read More

  Baby deals

  ×