06 | Downtown

december 26, 2018 5 Comments

06 | Downtown

december 26, 2018 5 Comments

Terwijl de kerstdagen in volle gang zijn, ik een nachtdienst draaide borduurde ik overdag toch nog een pagina af van Downtown. Om eerlijk te zijn had ik het zeker niet meer verwacht dat ik dit jaar echt zou borduren, maar soms verbaas je toch echt jezelf. Nu zou je denken dat ik de pagina met de ballon verder ga borduren maar toch koos ik er voor om weer een pagina naar rechts te gaan.

Ik vind het toch wel fijn om eerst in de breedte te borduren en tussendoor kan ik altijd verder met de ballon zodat die pagina ook afraakt. Terwijl ik nu nog even vooral blauw borduur in verschillende tinten komt de maan ook dichterbij op de nieuwe pagina. Ik ben super benieuwd hoe die er uit gaat zien dus ik ga nog even lekker voor zitten. Eens kijken wat ik dit jaar nog kan doen tussen al het werken en lezen door.

5 Comments

 • Nina Hobbysite december 26, 2018 at 5:31 pm

  Je gaat goed met dit mooie borduurwerk. Hoeveel paginas wordt deze in de breedte?

  • Elisa december 27, 2018 at 10:59 am

   11 Pagina’s, maar de laatste is wel een kleintje hoor.

 • Michelle december 26, 2018 at 7:09 pm

  Soms is even voortgang maken ook wel erg fijn, zeker als het veel dezelfde kleuren in één groot stuk zijn. Je bent mooi opgeschoten!

  • Elisa december 27, 2018 at 10:59 am

   Ja vooral met dit soort borduurwerken die toch een een eeuwigheid gaan duren is het gevoel hebben dat je verder raakt wel heel fijn.

 • Babs december 27, 2018 at 1:40 pm

  Ziet er al prachtig uit, en ja, ik dacht echt dat je aan de ballon zou verder doen :p

 • Leave a Reply

  About Me


  Welkom bij Our house of modesty, een blog over onze weg naar een sober, simpel leven in de stad. Samen met onze dochter. Read More

  Baby deals

  ×