Een creatieve voornemen voor 2019

december 30, 2018 4 Comments

Een creatieve voornemen voor 2019

december 30, 2018 4 Comments

Terwijl 2018 niet echt het jaar was van handwerken maakte ik toch wel wat werkjes af. Zo haakte ik Fibi voor mijn dochter en dit is eigenlijk wel meteen het beste werkje ooit. Want het liefst neemt ze Fibi overal mee naartoe en daarom besluit ik meerdere van dit soort haakwerkjes te gaan maken. Op dit moment ben ik een kraamcadeau aan het maken voor mijn zus en die moet eind maart toch wel af raken.

Hier kun je zien welke projecten ik in 2018 maakte, hopelijk wordt 2019 een jaar waar meer leuke projecten af raden! Deze leuke projecten hieronder staan op de planning, een kraamcadeautje en allemaal leuke knuffeltjes. We zullen zien wat er uit de handen komt.

Heb jij nog projecten die jij graag in 2019 wil maken?

 

4 Comments

 • Nina Hobbysite december 30, 2018 at 8:17 am

  Leuke en mooie plannen!

 • Geke december 30, 2018 at 9:49 am

  Wat een leuke, schattige projecten staan er op de planning!

  Ik ga allicht komend jaar veel ‘monsters haken’, heb namelijk de twee boekjes gekocht/gekregen en al een eerste verzoekje van mijn neefje om er eentje te haken.

 • Babs december 30, 2018 at 12:49 pm

  Ik heb zoveel dingen die ik wil maken, maar jammer genoeg niet zoveel tijd. We zien wel wat er komt en wat niet. Je hebt prachtige dingen gemaakt dit jaar.

 • Michelle december 30, 2018 at 8:36 pm

  Mooie dingen staan er op de planning! Grappig dat jij nu juist knuffeltjes gaat haken en ik er helemaal klaar mee ben ( na ze jarenlang te hebben gemaakt). Ik zou graag Liberate Me & The Fall Fairy laten groeien en ook misschien wel weer beginnen met breien. Misschien is dit handiger om dit overdag te doen terwijl Eleanor bij mij beneden is, borduren is dan niet zo handig.

 • Leave a Reply

  About Me


  Welkom bij Our house of modesty, een blog over onze weg naar een sober, simpel leven in de stad. Samen met onze dochter. Read More

  Baby deals

  ×