Beste 2019

januari 1, 2019 1 Comment

Beste 2019

januari 1, 2019 1 Comment

Je bent veel sneller gekomen dan de bedoeling was en terwijl ik naar buiten kijk bedenk ik wat ik zou willen leren in jouw jaar. Wat zou ik willen bereiken en wat zijn mijn zogenaamde goede voornemens. Nou je bent te snel en echt nagedacht heb ik nog niet, het gevoel overheerst dat 2018 pas net is begonnen. Een jaar wat mooie en minder mooie momenten had, een jaar met een moeilijk einde en daarom ben jij meteen een jaar met een moeilijk begin.

Terwijl ik een slok van mijn thee neem besef ik mij dat 2019 een jaar wordt van opnieuw leren genieten. Handvatten krijgen om met mijn eigenaardigheden om te leren gaan en leren om mijn continue gedachtes een halt toe te roepen. Een jaar dat ik weer leer om te genieten om in de buurt van veel mensen te zijn, minder angsten te ervaren en vooral weer heerlijk uren in het hoekje van de bank te lezen of handwerken.

Jouw jaar wordt een jaar dat onze dochter twee jaar wordt, dat ons nieuwe huis meer als thuis gaat aanvoelen en de tuin groener zal worden dan ooit te voren. Hopelijk wordt het een jaar van buiten leven, van mooie foto’s maken en heerlijk genieten van elkaar als familie. Een jaar dat ik hier heerlijk mag gaan schrijven, dat ik veel zal gaan fietsen en wij weer meer vegetarisch of misschien wel veganistisch gaan eten uit liefde voor het eten en niet uit angst die er nu altijd heerst.

Jij wordt een jaar waarin ikzelf hard zal moeten werken om te bereiken wat ik wil gaan bereiken met de nodige hulp. Ik ben daar klaar voor en het jaar mag echt beginnen.

1 Comment

 • Michelle januari 1, 2019 at 7:29 pm

  Hopelijk mag 2019 een mooi, gezond en creatief jaar voor je worden.

 • Leave a Reply

  About Me


  Welkom bij Our house of modesty, een blog over onze weg naar een sober, simpel leven in de stad. Samen met onze dochter. Read More

  Baby deals

  ×