Mijn hobby plek

januari 12, 2019 3 Comments

Mijn hobby plek

januari 12, 2019 3 Comments

Terwijl ik de zon langzaam zie opkomen uit het kleine raampje zit ik hier voor het eerst sinds tijden weer achter mijn laptop. Ik verhuisde de laptop naar het kleine kamertje, de kleed / logeer en hobby kamer. Ik ruimde eindelijk de laatste verhuisdoos op deze week en zo kon ik dit kleine kamertje ook verder indelen. Althans klein is dit kamertje zeker niet, er staat een hele grote kast in van ikea, een logeerbed… Bureau en kastje voor mijn hobby spullen.

Toen ik afgelopen week besloot om twee grote bestellingen te plaatsten voor mijn wol voorraad en gewenste projecten om te maken wilde ik natuurlijk dat deze mooie wolletjes een fijn plekje kreeg in het zicht. Stond er een hoop wikkelen van de wolletjes tot een donuts op het programma omdat ik dit veel makkelijker vind werken en zo kreeg ook deze en permanente plek in de kamer.

Voor nu is de kleine kamer klaar, kan ik hier rustig schrijven en mijn administratie doen, ondertussen ben ik nog aan het nadenken hoe ik al mijn wol overzichtelijk en binnen handbereik kan gaan opbergen. Er is meer dan genoeg wandruimte dus dit komt vast nog wel goed. Voor de eerste maanden ben ik zeker klaar met handwerkspullen bestellen, want oh wat heb ik toch fijne projecten op het programma staan.

Maar als eerst ga ik maar eens verder met het zachte knuffelvestje. Aangezien ik die al ben gestart in begin december.

Heb jij een hobby kamer / plek in huis?

3 Comments

 • Michelle januari 13, 2019 at 7:13 pm

  Fijn dat je een eigen plekje voor jezelf creëerde! Ik heb op zich genoeg ruimte om hier op verschillende plekken een handwerk kastje neer te zetten en toch staat alles nog steeds in dozen op zolder. Alleen mijn borduurwerken waar ik momenteel aan borduur liggen in mijn handwerk box in de sidetable. Dat een wat breiwerkjes van jaren geleden en mijn haakbenodigdheden. Binnenkort wil ik het hobby spul allemaal eens goed sorteren, andere plekken geven en sommige items weggeven- schenken aan goede doelen etc.

 • Nina Hobbysite januari 15, 2019 at 8:35 am

  Heerlijk zo’n echte eigen hobby plekje. Nee heb ik niet. En gaat in dit huis ook niet gebeuren

 • Geke januari 16, 2019 at 9:05 am

  Ik heb het geluk inderdaad een hobbykamertje te hebben. Zo fijn om niet steeds alle kaartenmaakspullen te moeten opruimen tussendoor zoals vroeger toen ik dat niet had.
  Ook heel fijne bergruimte heb ik er zodat ik ook alles netjes kan wegbergen en makkelijk terugvinden 🙂

 • Leave a Reply

  About Me


  Welkom bij Our house of modesty, een blog over onze weg naar een sober, simpel leven in de stad. Samen met onze dochter. Read More

  Baby deals

  ×