Een wandeling en de eerste afspraak

januari 19, 2019 2 Comments

Een wandeling en de eerste afspraak

januari 19, 2019 2 Comments

Het was half negen toen ik op de fiets zat naar mijn eerste afspraak, de zenuwen gierde door mijn lichaam en de kou was na al die herfstige dagen erg fijn. Een uur lang beantwoorde ik vragen en vertelde ik waar mijn problemen lagen. De tranen vloeide rijkelijk en eenmaal buiten was ik uitgeput, ik kon niet meer en wilde zo snel mogelijk naar huis. Eenmaal thuis stapte ik onder de douche en ging ik meteen daarna onderweg naar het bos en de duinen.

Het was al weer even geleden dat ik hier liep, ik had verwacht dat de gesprekken door mijn hoofd zouden dwalen als spoken in de nacht maar het was stil. De vermoeidheid kwam er uit en de ogen vielen soms half dicht. De geur van de bomen en het geluid van golven die tegen de duinen aan sloegen in de verte bracht rust.

De nieuwe afspraken staan al weer in de agenda voor het vervolg, het gaat een lange hobbelige wandeling worden. Een wandeling die ik ergens niet wil maken, het liefst de andere kant op loop en weer terug de veiligheid in. Maar ik ga maar mijn bergschoenen uit de kast pakken en de bergen beklimmen, eens zien waar ik er over een jaar sta.

Voor nu wandelde ik een korte ronden van drie kilometer en was mijn lichaam moe, rustig en genoot ik van de rustige middag.

 

2 Comments

 • Michelle januari 22, 2019 at 7:58 pm

  Wat fijn dat je eindelijk wat verder bent gekomen! Op naar een lange wandeling, maar eentje die het zeker waard zal zijn!

  • Elisa januari 23, 2019 at 8:47 am

   Ik hoop dat het het waard zal zijn, de tijd zal het leren. Dankjewel!

  Leave a Reply

  About Me

  About Me


  Welkom bij Our house of modesty, een blog over onze weg naar een sober, simpel leven in de stad. Samen met onze dochter. Read More

  Zomerlezen juni 2019

  ×