07 | Downtown

januari 28, 2019 2 Comments

07 | Downtown

januari 28, 2019 2 Comments

Daar zit ik dan, met de naald in mijn hand bij het kleine beetje licht dat van buiten komt. Het is grauw buiten en zo is het niet het fijnste licht om te borduren. Maar de rust in huis zorgt er voor dat ik de laatste dagen weer kan borduren. De concentratie die nodig is voor het patroon lezen, de vele kruisjes tellen geeft fijne afleiding.

Dankzij de afleiding vliegen de kruidjes  sinds een week weer op het doek en komt er een maan tevoorschijn, nog even en dan is de helft van de derde pagina klaar. Voor nu blijf ik bij het raam borduren, ondanks het beperkte daglicht is het toch het fijnste licht.

2 Comments

 • Nina Hobbysite januari 28, 2019 at 6:46 pm

  Je gaat echt goed door. Vindt het trouwens een prachtige kleur blauw die zo ontstaat.

 • Michelle februari 3, 2019 at 7:38 pm

  Daglicht blijft het fijnste, maar toch zou ik niet meer zonder mijn leeslamp kunnen. Ons daglicht komt voornamelijk vanuit de keuken en niet vanuit onze woonkamer. Erg prettig op warme dagen, maar soms minder ideaal voor het borduren 😉 Je hebt een mooi stuk erbij geborduurd!

 • Leave a Reply

  About Me


  Welkom bij Our house of modesty, een blog over onze weg naar een sober, simpel leven in de stad. Samen met onze dochter. Read More

  Baby deals

  ×