Smoothiebowl met gepofte quinoa

februari 1, 2019 No Comments

Smoothiebowl met gepofte quinoa

februari 1, 2019 No Comments

Hoe makkelijk kan een gezond ontbijt te maken zijn, nu loop ik natuurlijk een klein beetje achter met het delen hier van een smoothiebowl… Aangezien dat de trend al over is gevlogen denk ik, maar sinds ik gepofte quinoa in huis heb leek dit mij opeens wel een hele lekkere combinatie.

Oké ik moet ook meteen toegeven dat het wel een klein beetje koud is om nu een koud ontbijt te nuttigen, dus misschien is het beter om deze te proberen in de lente of zomer. Hier zal deze smoothiebowl zeker nog wel een paar keer gemaakt gaan worden.

Smoothiebowl met gepofte quinoa

Porties 1 pers.

Ingrediënten

  • 200 g aardbeien bevroren
  • 200 g Plantaardige yoghurt ongezoet
  • 1 st banaan
  • 4 el gepofte quinoa biologisch
  • 1 st Perzik in stukjes

Bereiding

  1. Doe de aardbeien, yoghurt en banaan in de blender en pureer tot een gladde dikke smoothie

  2. Doe de smoothie in een kom en bestrooi met de gepofte quinoa en perzik

No Comments

Leave a Reply

About Me

About Me


Welkom bij Our house of modesty, een blog over onze weg naar een sober, simpel leven in de stad. Samen met onze dochter. Read More

Zomerlezen juni 2019

×