1 | Een baby slaapzak

februari 10, 2019 2 Comments

1 | Een baby slaapzak

februari 10, 2019 2 Comments

Terwijl het buiten wel herfst lijkt zit ik heerlijk op de bank te breien, sinds een tijdje ben ik begonnen met een slaapzak voor mijn zus. Althans niet voor mijn zus maar voor het toekomstige neefje of nichtje.Toen zij het patroon liet zien van Drops zei ik meteen dat ik hem wel wilde breien, het leek mij een heel leuk project!

Nu een stuk van de achterkant verder is het breien rustgevend maar tegelijkertijd wel een steek waarbij je een beetje moet doorzetten. Want het is toch een vrij lang stuk het zelfde doen en dat is iets totaal anders dan met borduren, daarbij moet je continu een patroon lezen, tellen en verschillende kleuren gebruiken.

Maar terwijl mijn borduurwerk in de kast ligt brei ik de laatste tijd het meeste van mijn vrije tijd. Zo ben ik inmiddels al een heel stuk verder en nog even een stuk en dan komen de mouwen er aan! Voor nu tikken de naalden nog even verder, herhaling en herhaling.

Alle handwerkprojecten kun je vinden in mijn portfolio

2 Comments

 • Michelle februari 10, 2019 at 8:27 pm

  Een heerlijk warm nestje voor de kleine straks! Leuk dat je hem voor haar gaat breien.

 • Nina Hobbysite februari 11, 2019 at 9:24 am

  Mooie kleur. En heerlijk en relax met dit weer breien.

 • Leave a Reply

  About Me


  Welkom bij Our house of modesty, een blog over onze weg naar een sober, simpel leven in de stad. Samen met onze dochter. Read More

  Baby deals

  ×