Een kever op de huid

februari 16, 2019 1 Comment

Een kever op de huid

februari 16, 2019 1 Comment

Terwijl ik de zaak binnen liep om een afspraak te maken bleek de betreffende artiest ook meteen te kunnen, sinds ik in behandeling ben gegaan om mijn eigen problemen aan te pakken probeer ik langzaam weer uit een diep dal te krabbelen.  Jaren heb ik een stevig pantser gedragen en toen langzaam alles te veel werd brak dit in stukken.

Inmiddels ben ik in behandeling en leer ik langzaam mijn eigen bescherming weer op te bouwen. Dat mijn lichaam versiert is met alles wat met natuur te maken heeft of in de vorm van natuur is besloot ik ook dit onderdeel van mijn leven in het teken van natuur op mijn lichaam te vereeuwigen. Zo kwam er een kever, een insect met een hard pantser en zes poten. Een vliegend insect dat overal in de wereld leeft.

Terwijl insecten toch heel belangrijk zijn voor de natuur vind ik ze ook heel mooi. Inmiddels moet mijn net gezette tatoeage nog genezen en geniet ik elke dag van mijn nieuw stukje natuur op mijn huid. Vele zullen denken, alweer een nieuwe tatoeage en sommige zullen het verschrikkelijk vinden. Maar dit maakt mij niet uit, het maakt mij gelukkig en ze laten mij elke dag herinneren aan de onderdelen waarvoor ze op mijn lichaam staan.

No one is you, that is your power

 

1 Comment

 • Michelle februari 22, 2019 at 8:00 pm

  leuk! En wat een ander ervan vind, boeiend! Het is iets van jouw.
  Leuk juist dat je van een meisje ging die niks van teveel tattoos moest weten naar een vrouw met al meerdere plaatjes 😉

 • Leave a Reply

  About Me


  Welkom bij Our house of modesty, een blog over onze weg naar een sober, simpel leven in de stad. Samen met onze dochter. Read More

  Baby deals

  ×