Een klein vleugje lente

februari 18, 2019 3 Comments

Een klein vleugje lente

februari 18, 2019 3 Comments

Terwijl het huis leeg is trok ik mijn wandelschoenen weer aan, de laatste dagen wandel ik bijna elke avond wel een rondje en nu ik avonddienst heb valt mijn avondwandeling weg. Dus besloot ik om in de ochtend te gaan en niks is fijner dan op zoek te gaan naar kleine tekenen van de lente.

Je ziet ze echt overal al verschijnen, ik vind het zo iets fijns om te zien. Nu de zon de laatste dagen weer schrijnt, wij bezig zijn geweest in de tuin en het huis weer heerlijk warm wordt door de zon kan ik even genieten. Sinds dagen komt de camera weer uit de tas en leg ik de ontwakende natuur vast uit zijn winterslaap.

Heb jij al kleine stukjes lente gezien?

 

 

3 Comments

 • Anne februari 18, 2019 at 11:26 am

  Ja! Heerlijk he? Dit weer doet me echt goed en die kleine tekens dat de lente er weer aan zit te komen.. ja <3

  • Elisa februari 18, 2019 at 12:54 pm

   Ik denk dat wel meer mensen dat hebben, het idee dat ik straks weer in een shirt buiten kan lopen in de tuin, bloten voeten en lange dagen zon zijn zeer welkom. Al ben ik ook wel weer bang voor de echte warme dagen moet ik toegeven!

 • Geke februari 19, 2019 at 9:40 am

  Ik herleef ook helemaal door het mooie weer. Dat zonlicht doet zo goed…
  Hier in de tuin al volop Crocusjes, Irissen, Helleborus,… En van mijn zus dit weekend wat sneeuwklokjes uit haar tuin gekregen. Dus die heb ik gisteren, in het zonnetje, snel uitgeplant zodat ze niet uitdrogen (had ze wel mooi met een kluitje uitgedaan).

 • Leave a Reply

  About Me


  Welkom bij Our house of modesty, een blog over onze weg naar een sober, simpel leven in de stad. Samen met onze dochter. Read More

  Baby deals

  ×