1 | Trui Amelie

maart 10, 2019 3 Comments

1 | Trui Amelie

maart 10, 2019 3 Comments

Terwijl de wereld op pauze staat ben ik bezig met een leuk en bewerkelijk patroon. De schermen staan uit inhuis en mijn telefoon ligt overal behalve in de buurt. Mijn laptop staat weer boven op mijn bureau en zo probeer ik elk rust moment te breien die ik heb.

De wereld staat even op pauze, het nieuws blijft uit en de wereld blijft even buiten de deur. Terwijl ik de slaapzak overal onderweg mee neem om te breien, het is immers een makkelijk patroon brei ik dit werk vooral thuis. Het is een leuk werk waarbij ik moet nadenken en zo mijn gedachtes niet alle kanten op gaan.

Ik kruip nu weer heerlijk op de bank, brei verder aan het truitje Amelie, die ik natuurlijk ook weer in mijn portfolie heb gezet waar je alle informatie over dit breiwerkje kan vinden. De wereld blijft nog even uit tot het weer wat beter gaat, helaas is “The mental battle” harder dan ooit en vecht ik rustig verder terwijl ik heerlijk brei.

Daar gaan de tikkende breipennen weer, op naar het eerste voorkantje die af gaat zijn.

3 Comments

 • Michelle maart 10, 2019 at 7:38 pm

  Altijd fijn, een breiwerkje die voor uitdaging en afleiding zorgt.

 • Nina Hobbysite maart 13, 2019 at 10:03 am

  Het begin ziet er al goed uit!

  • Elisa maart 16, 2019 at 9:32 am

   Ja ik ben er nu ook wel blij mee, de vorige wol was niet helemaal geschrikt voor dit patroon helaas.

  Leave a Reply

  About Me


  Welkom bij Our house of modesty, een blog over onze weg naar een sober, simpel leven in de stad. Samen met onze dochter. Read More

  Baby deals

  ×