1 | De Jack Russell

april 8, 2019 4 Comments

1 | De Jack Russell

april 8, 2019 4 Comments

Terwijl de zon op komt en mijn vingers zeer doen van het vele  haken van de afgelopen dagen besluit ik dat het tijd is om maar eens een klein borduurwerkje af te gaan maken. We zijn al weer vier maanden in het nieuwe jaar en de echte handwerkflow heb ik zeker nog niet te pakken. Ondanks de zon weer vaker tevoorschijn komt is mijn stemming verre van zonnig en zo blijft het handwerken op een laag pitje er achter aan hobbelen.

Maar terwijl ik mijn borduurbak tevoorschijn haal zie ik dit hondje, deze ogen staren mij aan en voor ik het wist ging hij mee naar beneden. Het is tijd om deze trouwe viervoeter maar eens af te borduren. Een borduurwerkje wat mij doet denken aan de oude Jack Russell bij mijn ouders thuis van vroeger.

Hopelijk wordt dit mijn eerste borduurwerkje dat afraakt dit jaar, ik pak de naald maar weer op en ga er lekker voor zitten.

 

4 Comments

 • Nina Hobbysite april 8, 2019 at 6:12 am

  Een erg mooi borduurwerk. Afwisseling tussen verschillende projecten is gewoon erg leuk.

 • petra april 8, 2019 at 1:33 pm

  wat een lief snuitje, veel plezier het borduren gewenst !

 • Nicole Orriëns april 9, 2019 at 9:34 am

  Wat een prachtig plaatje gaat dat worden! En wat een ‘fijn’ werkje. Ik vind het altijd weer knap, als mensen zo kunnen borduren.

 • Michelle april 10, 2019 at 6:40 pm

  Leuk dat je deze er weer bij pakt!

 • Leave a Reply

  About Me


  Welkom bij Our house of modesty, een blog over onze weg naar een sober, simpel leven in de stad. Samen met onze dochter. Read More

  Baby deals

  ×