De stilte even voelen

april 10, 2019 3 Comments

De stilte even voelen

april 10, 2019 3 Comments

Terwijl de zon al vroeg door de gordijnen scheen kwamen de wandelkriebels weer boven drijven. Het was al weer een tijdje geleden dat ik een route volgde door de duinen, dat ik de muziek van de natuur hoorde en vooral de stilte voelde. Het gesprek met de psycholoog een uur voor de wandeling zorgde voor stof tot nadenken, mijn wangen rood gekleurd van de vermoeidheid en de zon. De zachte wollen jurk om mijn lichaam zorgde voor een fijn gevoel.

Ik voelde elke steen onder mijn voeten, hoorde elke vogel fluiten en zag elk nieuw blaadje aan de bomen. Ik wandelde zes kilometer en langzaam werd mijn hoofd leger. De zon maakte de natuur mooier en het beginnende groen gaf het laatste setje tot een fijn lente gevoel.

Opeens kon ik weer echt genieten en wist ik dat ik en wij dit vaker moeten gaan doen, lange fijne wandeling met wat eten in de rugtas en water in de hand. Tweeduizend negentien wordt een jaar van buiten zijn, van wandelen, met water spelen, zwemmen en vooral genieten van hoe mooi de natuur is.

Alleen en samen.
Genieten van de stilte.

3 Comments

 • Michelle april 10, 2019 at 6:35 pm

  Klinkt als een mooie hobby en een fijn vooruitzicht! Fijn dat jullie zo dicht bij het strand wonen.

 • Anne april 11, 2019 at 7:58 am

  Wat een mooie post. En zo herkenbaar! Ik kan ook echt tot rust komen in de natuur en door te wandelen. Zo fijn 🙂 Geniet ervan!

 • Rachel april 12, 2019 at 6:50 am

  Heerlijk he als je zo van het weer kan genieten en dat je de natuur zo waardeert.

 • Leave a Reply

  About Me


  Welkom bij Our house of modesty, een blog over onze weg naar een sober, simpel leven in de stad. Samen met onze dochter. Read More

  Baby deals

  ×