Donker en weer op papier

april 25, 2019 No Comments

Donker en weer op papier

april 25, 2019 No Comments

Daar sta ik dan, in mijn nieuwe milieubewuste shirt in de duinen. Met zonnebril op eerste paasdag terwijl manlief met dochterlief bij de hele familie aan het lunchen is. De drukte, vele mensen ik kan het even niet en dat is net als schrijven achter de laptop. Terwijl de pen over het papier krast schrijf ik over minimalisme, over duurzame kleding en nu dus even over mezelf. Later typ ik het even over en zo ontstaat er weer eens een blogje.

Terwijl ik nog geen maand geleden direct de gemaakte foto’s moest bekijken en bewerken ligt nu mijn camera er een paar dagen vergeten bij. Nu kan ik heel stoer zeggen dat ik mijn leven heb simpeler gemaakt, meer in het nu en zonder te veel schermen… Maar eigenlijk komt het simpel weg door dat het niet beter gaat en terwijl ik dit aangeef bij de psycholoog en de dag erna bij de psychiater. Wordt mijn behandelplan gewijzigd en krijg ik medicatie die ik tot nu toe zo angstig had tegen gehouden.

Het blijft dus een hard gevecht wat ook wel hele kleine baby stapjes vooruit heeft, want op mijn werk eet ik weer netjes een normale lunch en in de avonden eet ik ook met de pot mee. Mijn hoofd en lichaam beginnen op één lijn te komen als het gaat hoe ik wil eten. Graag eet ik vegetarisch maar ergens diep binnen wilde mijn lichaam nog vlees. Ik vond het zo lekker en dit maakte het lastig. Maar nu veranderd dit, het smaakt de laatste tijd helemaal niet meer, ik word er niet blij van en zo verdwijnt het vlees vanzelf echt uit ons huis.

Maar de ‘Mental battle’ gaat verder en misschien wel heviger dan ooit, simpel weg omdat ik tot nu toe weinig winst zag in mijn stemming. De somberheid en vermoeidheid voeren nog altijd de boventoon in mijn dagen. Dus ik schrijf verder op papier en zo blijft het hier bij één blogje of misschien twee per week. Het voelt goed en brengt rust, nu nog de rest!

Sometimes the worst place
you can be is in your own head.

No Comments

Leave a Reply

About Me


Welkom bij Our house of modesty, een blog over onze weg naar een sober, simpel leven in de stad. Samen met onze dochter. Read More

Baby deals

×