1 | Honey Forest Fields

juni 8, 2019 3 Comments

1 | Honey Forest Fields

juni 8, 2019 3 Comments

Terwijl de regen weer naar beneden komt kruip ik op de bank, in het laatste gesprek met de psycholoog kreeg ik de opdracht om weer wat liever voor mijzelf te zijn. Zo stond ik afgelopen week een paar keer op mijn yoga matje in de ochtend wat oefeningen te doen, maakte ik het lekkerste ontbijt en danste ik in de avond. Maar vooral ging ik weer eens zitten met een borduurwerk in de hand.

Ik had al een tijdje geleden de juiste kleuren besteld voor dit werk, haalde wat foute kleuren uit en begon eigenlijk weer opnieuw. Voor het eerst lees ik weer het patroon van papier om zo schermen te vermijden, het brengt rust en minder hoofdpijn. Nu vandaag met al die regen en mijn enige weekend dag geniet ik op de bank, borduur ik verder aan dit leuke werkje!

3 Comments

 • Nina Hobbysite juni 8, 2019 at 1:40 pm

  Wordt super mooi! En fijn dat je wat minder streng voor jezelf bent. En op papier is veel makkelijker kan je er nog een podcast of filmpje naast kijken.

 • michelle juni 11, 2019 at 6:34 pm

  Leuk dat je deze weer in handen hebt! En idd we zouden allemaal wel eens liever voor onszelf mogen zijn 😉

 • Saskia juni 12, 2019 at 11:41 am

  Heerlijk! Ik ben erg benieuwd…

 • Leave a Reply

  About Me


  Welkom bij Our house of modesty, een blog over onze weg naar een sober, simpel leven in de stad. Samen met onze dochter. Read More

  Baby deals

  ×