Vegan scramble met bonen.

juni 14, 2019 No Comments

Vegan scramble met bonen.

juni 14, 2019 No Comments

Terwijl het momenteel wel een klein beetje stil is hier op de blog gaat het leven hier verder. Ik kook heerlijk veel veganistisch en wandel, handwerk en tuinier wat af. De schermtijden zijn drastisch naar beneden gegaan en zo ook het schrijven van blogs. Ook moet ik toegeven dat ik niet echt inspiratie heb de laatste tijd. Maar ik kook natuurlijk nog altijd lekkere recepten en zo heb ik ook weer eens een heerlijk gerecht te delen.

Dit eten wij inmiddels regelmatig, elke keer net even anders door de kruiding aan te passen of sla toe te voegen i.p.v. avocado zoals hier op de foto. Een echte aanrader dus, super makkelijk en je kan er alle kanten mee op.

Ingredi├źnten

  • 2 st uien
  • 1 teentje knoflook
  • 2 el olijfolie
  • 1 tl kurkumapoeder
  • 2 stengels citroengras
  • 6 st tomaten
  • 200 g spinazie
  • 1 st avocado's
  • 500 g witte bonen
  • snuf zout

Bereiding

  1. Pel en snipper de ui en pers de knoflook.

  2. Plet de citroengras en verwarm ondertussen de olie in de hapjespan.

  3. Fruit de uien en knoflook vijf minuten en voeg dan de kruiden en citroengras toe.

  4. Laat de bonen uitlekken en snij de tomaten in stukjes. Voeg toe aan de uien en laat 10 minuten zachtjes pruttelen.

  5. Voeg de spinazie toe en breng op smaak met een snufje zout. Zet de deksel op de pan, laat vijf minuten op laag pruttelen.

  6. Snij ondertussen de avocado in blokjes.

  7. Verdeel de bonen over de borden en leg de avocado's erbij.

 

No Comments

Leave a Reply

About Me

About Me


Welkom bij Our house of modesty, een blog over onze weg naar een sober, simpel leven in de stad. Samen met onze dochter. Read More

Zomerlezen juni 2019

×