Vaarwel

Daar loop ik dan, opeens vallen echt alle puzzelstukjes in elkaar. Na jaren persoonlijk bloggen kwam hier al een tijdje geleden een eind aan. Elk dag kwam het zinnetje in mijn hoofd wel voorbij, ‘oh dit is prachtig voor de blog.’ Elke uitstapje moest de camera mee in mijn tas, brandend tot ik een paar mooie foto’s had gemaakt. Dit zorgd er vandaag de dag voor dat mijn laptop echt overvol staat met foto’s waar ik eigenlijk niks mee doe…

Zelfs manlief riep wel eens als hij een foto maakte, ‘zeker weer voor jouw blog.’ Het is mooi geweest, al die vrije tijd die ik investeerde in het bloggen. Van persoonlijk bloggen naar recepten delen en tips over groen en simpel leven. Er zijn genoeg anderen die het stokje overnemen en deze tijd wil ik graag gebruiken om te handwerken, mijn gezin en te fietsen op mijn racefiets.

Maar helemaal stoppen hier op internet doe ik zeker niet. Ik deel mijn handwerkprojecten graag op www.mmekramer.nl en dit is eigenlijk puur voor mijzelf. Ik vind het leuk om straks te kunnen zien wat ik allemaal heb gemaakt. Wetend dat sommige van jullie het leuk vinden om te zien is natuurlijk extra leuk.

Maar ik schud de druk om content te maken van mijn schouders.
Ik sluit het boekje van persoonlijk bloggen en schrijven.

Vaarwel, het gaat jullie goed!

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2019 Our house of Modesty · by MinimaDesign