Disclaimer

Door het bezoeken van de website ourhouseofmodesty.nl gaat u akkoord met deze disclaimer.

Al het onderstaande is van toepassing op de website ourhouseofmodesty.nl, de website die u nu op dit moment bezoekt.

Inhoud

De inhoud van deze site is © ourhouseofmodesty.nl De meeste foto’s, teksten, banners en digitale bewerkingen zijn gemaakt door Anna Maria(de eigenaar van deze website). Indien er gebruik gemaakt wordt van bestaande foto’s, zal dat duidelijk worden aangegeven.

Het is niet toegestaan om de foto’s zonder toestemming gebruiken. Indien je toestemming van mij hebt gekregen, mag je de foto gebruiken op je blog of site. Link wel duidelijk terug naar mijn website, ourhouseofmodesty.nl.

De website ourhouseofmodesty.nl wordt met grote zorg ontwikkeld en samengesteld. Het kan voorkomen dat de gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Er kunnen geen enkele rechten worden ontleend aan de inhoud van ourhouseofmodesty.nl.

De website ourhouseofmodesty.nl en de inhoud daarvan is voortdurend onderhevig aan veranderingen. De inhoud en de website kunnen op ieder gewenst moment zonder enige vorm van aankondiging door de auteur worden veranderd.

Anna Maria is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is door het gebruik van ourhouseofmodesty.nl. Tevens is ourhouseofmodesty.nl niet verantwoordelijk voor de inhoud op sites waarnaar verwezen of gelinkt wordt.

Sociaal media

Het is niet toegestaan om jezelf voor te doen als ourhouseofmodesty.nl , op (social media) websites, zoals Facebook, Youtube, Twitter, Hyves en Myspace.

Indien je nog vragen of twijfels hebt, neem dan gerust contact met mij op.

Reviews

Ik vind het leuk om nieuwe producten uit te proberen en met jullie te delen. Daarom zie je op ourhouseofmodesty.nl wel eens product reviews of boek reviews. De producten van deze reviews zijn mede mogelijk gemaakt door mijn eigen portemonnee.

Mocht er in de toekomst producten worden toegezonden, zullen de reviews altijd uit mijn eerlijke mening bestaan. Op ourhouseofmodesty.nl zullen dan ook enkel producten online komen waarvan ik zelf enthousiast ben, ik word hiervoor dan ook niet betaald.

Om zo transparant mogelijk te zijn,  voeg ik aan al deze product reviews, waarbij ik het product gratis heb toegestuurd gekregen, een regeltje toe waaruit je kan opmaken dat ik het product niet zelf heb gekocht. Wanneer ik voor een blogpost betaald heb gekregen, vind je onderaan een regeltje met de tekst ‘gesponsord’ of ‘in samenwerking met’.

Affiliate Links

Ik ben lid van een affiliate programma. Dit betreft Bol.com. Wanneer ik naar deze webshop link en iemand hierop klikt, komt de bezoeker op de website met een speciale link. Wanneer de bezoeker dan een aankoop doet, krijg ik een (klein) percentage van de uiteindelijke koop.

Ik doe dit omdat ik bij bepaalde reviews sowieso al zou linken naar een webshop en op deze manier kan ik er wellicht nog een leuk bedrag mee verdienen. Maak je geen zorgen, je betaalt niet meer dan normaal als je via mijn link een aankoop doet.

© 2019 Our house of Modesty · by MinimaDesign